У Харкові в ДТП зі «швидкою» постраждали чотири людини (фото, доповнено)

14 вересня, близько опівночі ночі в Харкові на вулиці Тюринській, 148а сталася ДТП, в якій постраждали чотири людини.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Патрульної поліції області.

За інформацією правоохоронців, учасниками аварії стали автомобіль Kia і автомобіль “швидкої допомоги” Peugeot.

“В результаті ДТП медики госпіталізували до лікарні водія та трьох пасажирів автомобіля Peugeot.”, – розповіли в поліції.

В результаті зіткнення, згідно з інформацією з соцмереж, автомобіль Kia загорівся.

Слідчо-оперативна группа, яка виїжджала на місце події, встановила, що аварію, скоріш за все, спровокував водій КІА, повідомили в прес-службі Нацполіції області.

“Попередньо встановлено, що 26-річний водій автомобіля «KIA Optima» виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем швидкої медичної допомоги. Спецавтомобіль рухався за викликом з увімкненими світловими спецсигналами до інституту невідкладної хірургії з пацієнткою, яка потребувала невідкладного хірургічного втручання”, – розповіли в поліції.

В результаті зіткнення травми отримали 52-річний водій швидкої, 21-річний фельдшер і 20-річний медичний працівник. Всі постраждалі із забоями госпіталізовані до Харківської обласної лікарні. Пацієнтку доставили до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Інформація зареєстрована в Московському відділі поліції. Проводиться подальша перевірка.

Як повідомляв Харків Times,10 квітня близько 22:00 поблизу 5-го кілометру кільцевої дороги у Харкові зіткнулися автомобіль “швидкої допомоги” УАЗ і Daewoo Lanos. Внаслідок ДТП водій та 33-річний пасажир автомобіля Daewoo Sens, а також 55-річний водій швидкої загинули на місці події.